Alrø Bison Farm

Vores Bisonkød kommer fra Alrø Bison farm. Hos Alrø Bison, går de på en mark ved Sønderby med udsigt over fjorden. Alrø Bison ejes af den tidligere ejer af Alrø Købmandsgaard og derfor ønsker vi, at vedholde den fantastiske fortælling omkring fascinationen af Bisonerne.
Hos Alrø Købmandsgaard har vi et tæt samarbejde med Alrø Bison.

Bisonerne er amerikanske og er imponerende dyr.
Vores interesse for dem og deres historie, vokser hver gang vi besøger dem hos Alrø Bison. Bisoner er IKKE kæledyr og forbipasserende må gerne nyde synet, men på behørigt afstand af hegnet. De er vilde dyr, med instinkter og styrke. Dette skal man respektere.

Kødet Er Perfekt

Bison-kødet kommer fra fritgående bisoner hos Alrø Bison, der lever stressfrit på marken. Bisonkød er super mørt, pga. de korte fibre. Kødet er rødt og mørkere end almindeligt oksekød og har et meget lavt fedt- og kolesterolindhold samt masser af protein og jern.

Salg af bison kød

Bisonkødet er en begrænset ressource og derfor sælger vi ikke u-forarbejdet kød. Flokken vil i denne sæson kun, kunne levere kød til vores burgere og bison spegepølser.

TAPAS

Vi serverer tapas med både bison specialiteter, andet kvalitetskød og ost sammen med hjemmebagt brød ad libitum.

Bison øl

På Alrø Købmandsgaard kan man finde vores Bisonøl, som passer perfekt til bisonburger og tapas, eller bare som en kold øl i solen.
Øllen er produceret af Skanderborg Bryghus.

Bison vin

Vores Bison vin er en californisk Zinfandel, som supplerer vores bison burger og tapas på bedste vis. Vi har andre kvalitets vine fra HJ. Hansen Vin, og de kan hentes i butikken og nyder i restauranten med et tillæg på 100 kr.